Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Επιστροφές προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε εντός προθεσμίας 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν χρησιμοποιηθεί ή ταλαιπωρηθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής που συνοδεύεται.

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα επιστροφών ή τηλεφωνικά στο 6946326420 αναφέροντας ημερομηνία/αριθμό παραστατικού αγοράς όπως και την αιτιολογία της επιστροφής εντός των 3 εργασίμων ημερών. Υπό την προϋπόθεση ότι λάβετε έγκριση επιστροφής από τη ΝΙΑ  ΣΤΑΘΟΥΛΙΑ, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι ΑΡΚΑΔΙΟΥ 17-19 Κ.ΧΑΛΑΝΔΡΙ  και υποχρεωτικά με συστημένη επιστολή ή με courier με κόστος του αγοραστή (αποστολέα). Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 15 ημερών από την ημέρα που παραλάβουμε τα προϊόντα. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο που πραγματοποιήθηκε και η πληρωμή.

 

 ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ


Οι παραγγελίες λαμβάνονται μέσω διαδικτύου με την συμπλήρωση της φόρμας παραγγελίας στον σχετικό ιστότοπο και είναι δεσμευτικές μόνο εφόσον έγιναν δεκτές από την  ΝΙΑ ΣΤΑΘΟΥΛΙΑ με την επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Υποχρεούστε να ελέγξετε την επιβεβαίωση παραγγελίας και να ενημερώσετε ηλεκτρονικά την εταιρία μας για τη λήψη της ηλεκτρονικής ειδοποίησης επιβεβαίωσης παραγγελίας.

Η  ΝΙΑ ΣΤΑΘΟΥΛΙΑ έχει τη διακριτική ευχέρεια της άρνησης εξυπηρέτησης, ακύρωσης λογαριασμών χρηστών, αλλαγής ή ακύρωσης παραγγελιών.